Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
70,00 €
images3
ΚατασκευαστήςBEVERLY
ΓΕΥΣΕΙΣ
ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΕΥΣΗ
Περιγραφή

NUTRITION FACTS per 100 gr

- Protein 80 gr

- Carbohydrates 18 gr.

- Fat 2 gr.

- Calories 410 cal / 1742 Kj

100% ISO WHEY PROTEIN : Το καλύτερο απομονωμένο πρωτεϊνικό ορό γάλακτος στον κόσμο. Θεωρείται ως η καλύτερη πηγή πρωτεΐνης και αυτή με την υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα.

Για μεγαλύτερη υπερκορεσμό, το 100% ISO WHEY PROTEIN περιέχει μια ακριβή ποσότητα νανοσωματιδιακών πεπτιδίων αμινοξέων για την ενίσχυση της μυϊκής ανάπτυξης και αναγέννησης.

Αυτό το αποκλειστικό σύστημα αποτελείται από ένα αναβολικό μίγμα φορτωμένο με υψηλή ποιότητα αμινοξέων που έχουν αποδεδειγμένο ιστορικό στην οικοδόμηση μυών. Καμία πρωτεΐνη στην αγορά δεν προσθέτει αυτό το εξαιρετικό θρεπτικό συστατικό.

100% ISO WHEY PROTEIN έχει καθαρότητα 97% και 90% σε κούνημα. Το σκεύασμά του έχει βελτιωθεί με ένα σύμπλεγμα βιταμινών της ομάδας Β, Γ και Ε. Είναι το μοναδικό προϊόν στον κόσμο φορτωμένο με μεγάλη ποσότητα αμινοξέων και ένα ευρύ φάσμα θρεπτικών ουσιών για εκείνους τους ανθρώπους που αν και ο στόχος τους δεν είναι να δημιουργήσουν μυϊκή μάζα, επειδή δεν θα το παραγάγουν αν δεν φορτώνουν φορτία κιλών, αλλά είναι το πιο ισχυρό για την προστασία των μυών του σώματός σας, αποφεύγοντας την απώλεια μυών και αποτρέποντας το σώμα από τη χρήση μυϊκών πρωτεϊνών, εμποδίζοντας τη φθορά.

100% ISO WHEY PROTEIN είναι ένα απομονωμένο ορό γάλακτος που λαμβάνεται με υπερδιήθηση ανταλλαγής. Οι άνδρες και οι γυναίκες ήδη επωφελούνται από το προϊόν μας.

Το 100% ISO WHEY PROTEIN έχει χρησιμοποιήσει μια μέθοδο που χρησιμοποιεί ιοντικά φορτισμένες ρητίνες αργίλου, οι οποίες διατηρούν την πρωτεΐνη και την διαχωρίζουν από άλλα συστατικά του ορού γάλακτος.

Χημικά προϊόντα χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση του pH, όπως το υδροξείδιο του νατρίου και το υδροχλωρικό οξύ. Αυτό παράγει την καθαρότερη μορφή απομονωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος, καθαρή από ακαθαρσίες όπως λακτόζη, μέταλλα και λίπος.

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ