Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
25,00 €
ΚατασκευαστήςOSTRO VIT
Περιγραφή

ΘΕΡΜΟΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΗΣ. 90 ΚΑΨΟΥΛΕΣ. 

Μία μοναδική σύνθεση από ουσίες οι οποίες επιταγχύνουν την καύση του λίπους και ταυτόχρονα βοηθούν στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων της σωματικής μάζας. Αυτό το σκεύασμα είναι βασισμένο σε εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού, το οποίο διακρίνεται από υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη και χλωρογενικό οξύ. Το Χλωρογενικό οξύ διευκολύνει και συμβάλλει στην μείωση των αχρείαστων κιλών. Μειώνει επίσης την ποσότητα των υδατανθράκων οι οποίοι απορροφούνται στον γαστρεντερικό σωλήνα, έτσι κινητοποιεί το σώμα μας ώστε να καταναλώσει ενεργειακά αποθέματα τα οποία έχουν συσσωρευτεί. Επιπλέον, ενεργεί πολύ έντονα στο σώμα. 

Το Fat Burner της OstroVit είναι επίσης εμπλουτισμένο με Τυροσίνη, εκχύλισμα Orange Bitter, Ginger, Black Pepper και Cayenne Pepper. Το εκχύλισμα από Orange Bitter αυξάνει την θερμογένεση στο σώμα μας και διαθέτει ισχυρή διεγερτική επίδραση στη διαδικασία της καύσης του λίπους. Επιπλέον, τα συστατικά του Orange Bitter μειώνουν την αίσθηση της πείνας. 
Η Τυροσίνη, με την τόνωση της δράσης της ντοπαμίνης και της επινεφρίνης, βοηθά στη μείωση της όρεξης, αυξάνει την κατανάλωση ενέργειας και επιταχύνει την οξείδωση του λίπους. Ακόμη, η τυροσίνη ενισχύει το σώμα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, βελτιώνει τη διάθεση, αποτρέπει την κατάθλιψη και υποστηρίζει την πνευματική και σωματική δραστηριότητα. 

Το Fat Burner της OstroVit είναι ένα προϊόν που ανήκει στους λεγόμενους καυστήρες λίπους. Υποστηρίζει την καύση περιττών λιπών και διευκολύνει στο αδυνάτισμα. 

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ