Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
15,00 €
15,00 €
Lose-weight

OstroVit CLA Slim Line 30 κάψουλες

ΚατασκευαστήςOSTRO VIT
Περιγραφή

Το OstroVit CLA 1000 είναι ένα υψηλής ποιότητας Συμπλήρωμα Διατροφής το οποίο περιέχει συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA). Το CLA έχει πολύ θετικές επιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα. Έχει την ιδιότητα να ενισχύει την ανάπτυξη της καθαρής μυικής μάζας και βοηθάει ταυτόχρονα στην καύση του άχρηστου λιπώδους ιστού. 

Το CLA είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό - παρουσιάζει 100 φορές περισσότερη αντιοξειδωτική δράση από την Βιταμίνη Ε - χάρη στην οποία βοηθά στην παρεμπόδιση του σχηματισμού ελεύθερων ριζών και καθυστερεί τη γήρανση του σώματος. 

Επιπλέον, βελτιώνει τον εμπλουτισμό των οστών με μεταλλικά στοιχεία και έχει την ικανότητα να ομαλοποιεί το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα. 

Το συγκεκριμένο σκεύασμα βοηθάει κυρίως τους ενεργητικούς ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται στην διαδικασία μείωσης της διατροφής και τους ενδιαφέρει η λεπτή σιλουέτα. 

ΟΔΗΓΙΕΣ. 
Καταναλώστε από μία Κάψουλα, 3 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση μετά απο γεύματα. 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
 
  1 Capsule
Conjugated CLA Linoleic Acid 1000 mg
- including CLA 780 mg

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:Δεν προτείνεται για κατανάλωση από παιδιά και γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης. Μην Υπερβείτε την προτεινόμενη δοσολογία. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι υποκατάστατο αλλά μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Να φυλάσσεται μακρυά από παιδιά!

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ