Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
35,00 €
Περιγραφή

Το ότι η τελευταία σύνθεση του πιο επιτυχημένου και ταυτόχρονα πιο εμπορικού λιποτροπικού ήρθε στην Ελληνική αγορά αποτελεί είδηση.

Το νέο HYDROXYCUT HARDCORE ELITE χτίστηκε εξολοκλήρου από τα θεμέλιά του με ένα και μόνο σκοπό: να προσφέρει την εντονότερη και αποτελεσματικότερη θερμογεννετική εμπειρία που είχατε ποτέ. Με Κόλεους Φορσκόλι, θειανίνη, καφεΐνη, εκχύλισμα πράσινου καφέ σας εκτινάσσει τα επίπεδα ενέργειας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά! Επίσης αποδεδειγμένα σας βοηθά στην απώλεια λίπους καθώς τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι το Coleus Forscholi επηρεάζει τις μεταβολικές λειτουργίες επιταχύνοντας τις καύσεις. Πως όμως το κάνει αυτό ένα υπέροχο ασιατικό βότανο;

Κυρίως ενεργοποιώντας την παραγωγή του ενζύμου κυκλάση adenylate, που με τη σειρά της ανεβάζει την παραγωγή του ενζύμου CAMP (ΚΥΚΛΙΚΗ ΜΟΝΟΣΦΥΡΙΚΗ ΑΔΕΝΟΣΙΝΗ). Η CAMP με τη σειρά της κινητοποιεί τις λιπάσεις να εξολοθρεύσουν όλο το αποθηκευμένο λίπος. Για να γίνει αυτό κατανοητό παρακολουθήστε το παρακάτω σχεδιάγραμμα:

Coleus Forscholi → cyclase adenylate → CAMP → Λιπάσεις = καύση λίπους

 

Το νέο HYDROXYCUT HARDCORE ELITE περιέχει 250mg κόλεους σε μία μόνο δόση!!

Αυτός λοιπόν είναι ο μηχανισμός καύσης λίπους που θα σας βοηθήσει να διώξετε το περιττό λίπος και να αισθανθείτε καλύτερα, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την εμφάνισή σας, την αντοχή σας, την ενέργειά σας αλλά και την υγεία σας.

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ