Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
ΝΕΟ
30,00 €

SCITEC Amino Charge 570g

ΚατασκευαστήςSCITEC
ΓΕΥΣΕΙΣ
ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΕΥΣΗ
Περιγραφή

Το Amino Charge είναι το απόλυτο, περίπλοκο μείγμα των αμινοξέων BCAA (Διακλαδισμένης Αλυσίδας Αμινοξέων) που δημιουργήθηκε για να λαμβάνεται ως ενεργειακή επιλογή για όλη την ημέρα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προ-προπονητικάενδο-προπονητικά ή ως μία εξαιρετική επιλογή αντικατάστασης του καφέ καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με μηδέν σάκχαρα και 100mg καφεΐνη, είναι μία εξαιρετική επιλογή για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και ενεργοί ότι και αν το ημερήσιο πρόγραμμά σας επιφυλάσσει.

Μία πραγματική φόρμουλα πρώτης κατηγορίας που έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει το πλήρες φάσμα των αμινοξέων και όλη την ημερήσια ενέργεια που χρειάζεστε.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Amino Charge;

Τα αμινοξέα, ειδικά τα BCAA's μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στην αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης, η οποία βοηθά στη διατήρηση και την ανάπλαση περισσότερων μυών, καθώς και στη μείωση της μυϊκής ευαισθησίας και της κούρασης.

Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν πριν ή κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας για ψυχική εγρήγορση, εστίαση και αυξημένη απόδοση.

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ