Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
21,50 €
ostrovit-sportivnoe-pitanie

OSTROVIT Micellar Casein 700g

ΚατασκευαστήςOSTRO VIT
ΓΕΥΣΕΙΣ
ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΕΥΣΗ
Περιγραφή

Η OstroVit MICELLAR CASEIN είναι ένα Συμπλήρωμα Διατροφής, το οποίο είναι πηγή, υψηλότερης ποιότητας, μικυλλαρικής Καζεΐνης. Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική μορφή καζεΐνης. 

Η Μικυλλαρική Καζεΐνη χαρακτηρίζεται από την πολύ αργή απορρόφησή της, χάρη στην οποία παρέχει για λίγες περισσότερες ώρες, τα συστατικά που χρειάζονται για την αποκατάσταση του μυικού ιστού. 

Το προϊόν έχει εξαιρετικές ιδιότητες αποκατάστασης, αντικαταβολικές και αναβολικές επιδράσεις. Λειτουργεί πολύ καλά όταν καταναλώνεται πριν τον ύπνο. Η μακροσκελής επίδραση της καζεΐνης εξαλείφει αποτελεσματικά τον νυκτερινό καταβολισμό των μυών και επιταχύνει την αποκατάστασή τους. 

Η Μικυλλαρική Καζεΐνη είναι επίσης ένα αποτελεσματικό μέτρο για την υποστήριξη της διαιτητικής διατροφή, επειδή παρέχει μια μεγάλη ποσότητα πρωτεϊνών, και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες. Μετά το φαγητό, αφήνει ένα αίσθημα κορεσμού για μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που περιορίζει το επιπλέον σνακ μεταξύ των γευμάτων. 

Το παρασκεύασμα διακρίνεται από ένα πολύ πλούσιο προφίλ αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων και των διακλαδισμένων αλυσίδων αμινοξέων (BCAA). Επιπλέον, είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου. 

Αυτό το προϊόν συστήνεται σε όλους τους αθλητές, ασχέτως από τη φύση του αθλήματος. Είναι επίσης κατάλληλο για άτομα που έχουν αυξημένη ανάγκη για πρωτεΐνες. Είναι μια εξαιρετική υποστήριξη κατά την περίοδο της οικοδόμησης της μυϊκής μάζας και κατά το αδυνάτισμα. Λειτουργεί καλά ως συμπλήρωμα πρωτεΐνης που καταναλώνεται πριν τον ύπνο. 

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. 
Πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά και υδατάνθρακες. 
Αποτελεσματική αποκατάσταση των μυών. 
Ισχυρά αντι-καταβολικά και αναβολικά αποτελέσματα. 
Ο παρατεταμένος χρόνος απορρόφησης εξασφαλίζει μακροσκελή παροχή αμινοξέων στους μυς. 
Υποστηρίζει την οικοδόμηση της καθαρής μυϊκής μάζας. 
Διευκολύνει το αδυνάτισμα. 

ΟΔΗΓΙΕΣ. 
Αναμείξτε 30 g (3 scoops) με 200 ml αποβουτυρωμένο γάλα ή νερό. Καταναλώστε 1-2 φορές ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ