Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
39,00 €
ΚατασκευαστήςSCITEC
ΓΕΥΣΕΙΣ
ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΕΥΣΗ
Περιγραφή

Η SUPER 7 είναι ένα προηγμένο πρωτεϊνικό μείγμα που αποτελείται από 7 ποιοτικούς τύπους, πρωτεΐνες ζωικής προέλευσης, συμπεριλαμβανομένων πρωτεΐνη από ασπράδι αυγού και καζεΐνη. Περιλαμβάνει υπερφιλτραρισμένη απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος που παρέχει μη-μετουσιωμένη μικυλλιακή καζεΐνη και ορό γάλακτος σε φυσική αναλογία. Η φόρμουλά μας παρέχει επίσης την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας PeptoPro® υδρολυμένη πρωτεΐνη! Η PeptoPro® είναι ενζυμικά διασπασμένη έτσι ώστε να αποτελείται κυρίως από μικρά πεπτίδια αμινοξέων («αλυσίδες»).

Η SUPER 7 παρέχει ένα πλήρες φάσμα αμινοξέων, συμπεριλαμβανομένων όλων των βασικών αμινοξέων. Αυτά τα 9 αμινοξέα (δηλ. Ιστιδίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Λυσίνη, Μεθειονίνη, Φαινυλαλανίνη, Θρεονίνη, Τρυπτοφάνη, Βαλίνη) θεωρούνται απαραίτητα για τη ζωή, επειδή το σώμα δεν μπορεί να τα συνθέσει.

Αυτό που είναι υπέροχο στη SUPER 7 είναι η προσθήκη πολλών επιπλέον συστατικών. Μία ομάδα περιλαμβάνει τα απαραίτηταλιπαρά οξέα, όπως το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) και το λινέλαιο (flax seed oil), το οποίο είναι μια πηγή του Alpha λινολεϊκού οξύ (ALA). Στην άλλη ομάδα των ενεργών συστατικών, έχουμε τα πεπτικά ένζυμα Βρωμελαϊνη (Bromelain) και Παπαϊνη (Papain)! Για να ολοκληρώσουμε τα παραπάνω, η SUPER 7 παρασκευάζεται χωρίς ασπαρτάμη και έχει μια υπέροχη γεύση και κρεμώδη υφή! Είναι επίσης εξαιρετική για νυκτερινή χρήση.

Η SUPER 7 έχει υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης και οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην διατήρηση και στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας καθώς και για τη διατήρηση των οστών*.

* Οι δηλώσεις αυτές έχουν αποδειχθεί επιστημονικά από την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EC)

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ