Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
26,75 €
Scitec_Nutrition_Protein_Pancake_1036_g_Quark-Orange_1423375_2919338
Περιγραφή

Το νόστιμο PROTEIN PANCAKE σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει τις υψηλές απαιτήσεις πρωτεϊνών των αθλητών, συμπεριλαμβανομένων των bodybuilders και όσων έχουν ενεργό τρόπο ζωής. Αυτό το προϊόν περιέχει 30% ποιοτικής πρωτεΐνης από πολλές δημοφιλείς πηγές! 

Με το SCITEC PROTEIN PANCAKE έχετε πιο θρεπτικές τηγανίτες πάντα εύκολα διαθέσιμες, επειδή είναι γρήγοροι να προετοιμαστούν. Μόλις δοκιμάσετε τις γεύσεις μας από αυτό το κόσμο, ποτέ δεν θα θέλετε να επιστρέψετε ξανά σε τακτικές χαμηλές πρωτεΐνες τηγανίτες! 

Ως πρωταρχικό πλεονέκτημα του PROTEIN PANCAKE, μπορείτε να υποστηρίξετε εύκολα τους μύες σας με τον κατάλληλο ρυθμό των πιο γρήγορων και βραδύτερων απορροφητικών πρωτεϊνών (Whey, Egg, Casein) με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο. 

Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, καθώς και στη διατήρηση των κανονικών οστών! *

Κατευθύνσεις

Αναμίξτε 37g (1 σέσουλα) με περίπου 100 ml αποβουτυρωμένου γάλακτος ή νερού. Ανακινήστε ή αναμείξτε δυνατά μέχρι να μοιάζει με το συμβατικό κτύπημα κρέμας. Χαμηλώστε το σε ένα μη κολλημένο τηγάνι και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει χρυσοκίτρινο χρώμα και στις δύο πλευρές. Πειραματιστείτε με το πάχος του κτύπου, το μέγεθος των τηγανιών και τους χρόνους τηγανίσματος για να κάνετε την ακριβή κρέπα που προτιμάτε!

Γεύσεις

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ