Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €
24,90 €

100% Plant Protein 900g

ΚατασκευαστήςSCITEC
Περιγραφή

Η πρωτεΐνη μπιζελιού είναι μεταξύ των κορυφαίων φυτικών πρωτεΐνών αναφορικά με τη διατροφική τους αξία. Σύμφωνα με τα επιστημονικά ευρήματα το βασικό προφίλ αμινοξέων την καθιστά ιδανικό για κατανάλωση από τον άνθρωπο. Η γλουταμίνη, λυσίνη και τα BCAA είναι συγκρίσιμο ακόμη και με την πρωτεΐνη ορού γάλακτος, ενώ σε αργινίνη είναι εξαιρετική, πολύ καλύτερη από ό,τι του ορού γάλακτος! Η πεπτική κατακράτηση της πρωτεΐνης μπιζελιού είναι πολύ υψηλή, ανθρώπινες μελέτες αποκάλυψαν το ποσοστό πεπτικότητα στο 98%. Ως συν, αυτή η πρωτεΐνη καταστέλλει την πείνα αποτελεσματικά με την αργή πέψη της και ενεργώντας άμεσα ως παράγοντας κορεσμού.

Είναι κατάλληλο για όοποιον δεν μπορεί να ανεχθεί τις πρωτεΐνες από ζωικές πηγές, κυρίως από πρωτεΐνες γάλακτος. Γι ‘αυτούς η 100% Plant Protein παρέχει μια λύση. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα με τις ζωικές πρωτεΐνες αυτός ο τύπος πρωτεΐνης μπιζελιού μπορεί να είναι ένα καλό συμπλήρωμα. Συνιστάται ιδιαίτερα να αλλάζετε τις πηγές πρωτεΐνης σας σε τακτά χρονικά διαστήματα (π.χ. μία εβδομάδα ορού γάλακτος, μια εβδομάδα μπιζέλι, κλπ).Όντας κρεμώδη και γλυκιά, μπορείτε να κάνετε ένα γευστικό ποτό με το 100% Plant Protein! Σας παρέχει 21 γραμμάρια υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης ανά μερίδα, αυτό είναι τόσο ένα εξαιρετικό προ-προπόνηση ποτό ενέργειας και ένα ποτό αποκατάσταση των μυών μετά την προπόνηση.

Η πρωτεΐνη σε αυτό το προϊόν συμβάλλει στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας, και επίσης στη διατήρηση των οστών!

UPSELL PRODUCTS

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ