Τηλέφωνο:22410 43070
 x 

ΕΧΕΙΣ
0 προϊόντα
ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ.
Σύνολο 0,00 €

Η ΠΑΓΊΔΑ ΤΟΥ “ΦΟΥΣΚΩΤΟΥ” ΤΟΥ “ΞΕΡΟΛΑ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΕΙΔΙΚΟΥ”!!!

Πόσες φορές δεν είδαμε άτομα του παραπάνω τύπου αθλούμενου να πλησιάζουν έναν αρχάριο στο γυμναστήριο προκειμένου να τον “βοηθήσουν”? Αλήθεια πώς να τον βοηθήσουν και με τι?

Εύκολα πιστεύω κάποιος υποψιασμένος μπορεί να καταλάβει τις πραγματικές τους προθέσεις. Το ότι έγινε ξαφνικά αθλητής και πρωταθλητής της παραλίας, δεν τον κάνει αυτόματα γνώστη ούτε της προπόνησης, ούτε της διατροφής, ούτε της σωστής λήψης συμπληρωμάτων. Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε όλους αυτούς, και πάμε να δούμε τις 3 αυτές κατηγορίες “κεφαλοκυνηγών” μία μία!!!

Ο ΦΟΥΣΚΩΤΟΣ!!! Ο “Συνοικιακός” Bόδι-Builder. Συχνά πυκνά φαρμακωμένος 365 τον χρόνο, με μετριότατα αποτελέσματα πάνω του παρά την καθημερινή Ρωσική ρουλέτα που παίζει με τη ζωή του και την υγεία του. Αν τον ζυγίσεις, είναι περισσότερες οι παρενέργειες πάνω του, παρά τα αποτελέσματα. Σας υπόσχεται πολλά γιατί είναι η νέα μορφή βαπορακιού που για να βγάλει τη δόση του πρέπει να σας ρίξει και εσάς στα φάρμακα η να σας προτείνει διαφόρων τύπων σκευάσματα που τάχα μου έχει “ακρες” και τα παίρνει φτηνά… αλήθεια από πού? Το κέρδος σε ένα σκεύασμα αξιόπιστο και από σοβαρή εταιρία είναι για τον έμπορο-αντιπρόσωπο μικρότερο απ’ την υποτιθέμενη έκπτωση που σου κάνει (γαιτί έχει άκρες). Οπότε το σίγουρο είναι πως σκεύασμα που θα σας δώσει είναι στην καλύτερη περίπτωση μια καλή λύση για να φτιάξετε κουλουράκια και όχι το σώμα σας ενώ στην χειρότερη, άκρως επικίνδυνο για την υγεία σας.Η λύση: Εμπιστευτείτε ανθρώπους καταξιωμένους με χρόνια εμπειρίας στο χώρο και με φυσική έδρα. δλδ ανθρώπους γνώριμους που εύκολα μπορείτε να τους βρείτε και αύριο και με δικό τους κατάστημα για να είστε σίγουροι πως το προϊόν που κρατάτε στα χέρια σας έχει ταυτότητα και είναι αυτό που πρέπει, και πραγματικά περιέχει αυτό που αναγράφεται στη συσκευασία του.

Ο ΞΕΡOΛΑΣ!!! Άκακος αλλά εξίσου επικίνδυνος με τον πρώτο. Συνήθως η μόνη σχέση του με τον χώρο είναι η συνδρομή που έχει πληρώσει στο γυμναστήριο. Σας πλησιάζει συχνά, για να σας διορθώσει στην άσκηση που κάνετε λάθος. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι γνωστοί ΠΕΥΤΟΥΛΕΣ. Το όνειρο τους είναι να γίνουν «προπονητές» personal trainers όπως λένε και οι ίδιοι. Μη σας ξεγελάει το δίπλωμα τους, καμιά φορά είναι φτιαγμένο απ τους ίδιους. Αλλες φορές πάλι τους το έστειλαν με αντάλλαγμα 500-600 ευρώ. Στην καλύτερη περίπτωση θα φύγετε απ το γυμναστήριο σακατεμένοι. Σε δεύτερη φάση θα σας προτείνουν διάφορα σκευάσματα που θα σας “βοηθείσουν” (εσάς δεν ξέρω, τη τσέπη τους σίγουρα) Η λύση: Η ίδια με την παραπάνω. Εμπιστοσύνη μόνο στους πραγματικούς επαγγελματίες με εμπειρία και γνώση. Με σπουδές στο χώρο της άθλησης και με επιτυχημένη πορεία σε αυτό. .

Ο ΕΙΔIΚΟΣ!!! Μπήκε στο internet και τα έμαθε όλα!!! Αρχικά ασχολήθηκε με την πυρηνική φυσική και την αεροναυπηγική αλλά δεν του έφταναν τα δάχτυλα του για να μετράει σωστά και έτσι έγινε nutritionist! Είναι συνήθως ημιμαθής και μόλις αρχίσει να ζορίζεται λίγο προσπαθεί να χρησιμοποιήσει λέξεις και όρους που ούτε και ο ίδιος ξέρει την σημασία τους. φτάνει να σας μπερδέψει. Με 30’ συζήτησης με κάποιον πραγματικά γνώστη στον τομέα των συμπληρωμάτων μπορείτε εσείς να μάθετε περισσότερα απ ότι γνωρίζουν αυτοί. Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε με χιουμοριστική διάθεση, αλλά απεικονίζει σε μεγάλο ποσοστό την πραγματικότητα στο χώρο του γυμναστηρίου. Είτε αθλείστε εσείς , είτε το παιδί σας, μην πέσετε στα δίχτυα των παραπάνω επιτήδειων. Μόνο κακό μπορεί να σας κάνουν, (στην καλύτερη περίπτωση στη τσέπη σας). Αν πραγματικά σας ενδιαφέρει η υγεία σας, μια αισθητή η ακόμα και μεγάλη αλλαγή στο σώμα σας και στον τρόπο ζωή σας ελάτε σε επαφή μαζί μας. Τα πάνω από 30 χρόνια μας, στο χώρο του Bodybuilding και Fitness αλλά και οι τεκμηριωμένες γνώσεις μας με σπουδές, τόσο στον τομέα της διατροφής, των συμπληρωμάτων, αλλά και στο χώρο της προπονητικής, και με την επιβράβευση μας για τα αποτελέσματα της δουλείας μας με 28 προπονητικές βραβεύσεις στην Ελλάδα και 4 στο εξωτερικό καθώς και με 200 και πλέον διακρίσεις αθλητών μας σε αγώνες ΣΙΓΟΥΡΑ ούτε τυχαίοι είμαστε ούτε χθεσινοί.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ